Dora Gräff

magyar | english
DÓRI

DÓRI

Sminkes, Kozmetikus

Hiszem, hogy amikor jól érzed magad a bőrödben, akkor több energiád lesz a boldog és kiegyensúlyozott élethez. Minden egyes emberi arc inspirál akivel találkozom, így a belső szépség és az egyediség harmonizálása a végső célom a kreációim során.

Időpontfoglalás
TIMI

TIMI

Kozmetikus, Hyamatrix Specialista

A vendégeim számára szeretem biztosítani a teljes odafigyelést, nyugalmat, relaxációt, kikapcsolódást miközben szépülnek. A kozmetika számomra magával hozta a lélek ismeretét, felfedezését, az energiák működését, működtetését.

Időpontfoglalás
VIKI

VIKI

Kozmetikus, Szakoktató, Greenpeel® Specialista

Célom, hogy női és férfi Vendégeim részére a megfelelő kezelést biztosítsam korhatár nélkül, valamint minden tudásommal a test és a lélek harmóniáját, a külső és a belső szépséget szolgáljam.

Időpontfoglalás
ENIKŐ

ENIKŐ

Life-coach, Access Bars Specialista, Stylist

Hiszek abban, hogy minden állapot, helyzet, történés valamiért beköszönt az életünkbe, hogy annak helye, ideje és jelentősége van, és rendületlenül hiszem, hogy mindez a mi kezünkben van.

Időpontfoglalás
BOGI

BOGI

Hair Stylist

“A haj a nő éke, lelke...” Öröm számomra, ha segíthetek az álom frizurád elkészítésében. Hiszek abban, hogy a frizurakészítés művészet. Egy jól megformált konty, laza feltűzés vagy romantikus hullám stílusossá teszi megjelenésed, magabiztossá varázsol.

Időpontfoglalás
MÁRTI

MÁRTI

Sminkes

Egyszer egy magyar színésznő mondta, hogy Rembrandttól tanult meg sminkelni. És milyen igaz! Hiszen a sminkelés alapja a fény, az árnyékolás, az árnyalatok és textúrák megfelelő alkalmazása. Egy háromdimenziós rajz. Művészet.

Időpontfoglalás