Dora Gräff

magyar | english
 • Access Bars

  Az újrafuttatás, újraírás módszere.

  A fejünkön futó 32 energiakör stimulálásával, egy érzéki élmény keretén belül újraírhatjuk azokat az emlékeket, eseményeket az életünkben, ami fájdalmat, stresszt váltott ki belőlünk, adott esetben tartósan visszatérő szorongások forrása. Negatív, berögzült gyermekkori viselkedési minták, hitrendszerek válnak hozzáférhetővé, felülírhatóvá ezzel a felemelő energiaáramlással-életünk bármely területén.

  Access Body – Testkezelések: - Access Facelift - ránctalanítás - öregedés jeleit visszafordítja a testen és az arcon
  - MTVSS - DNS megújító kezelés és tanfolyam; immunrendszer erősítése, daganatos, rákos betegeknek, ízületi, gerinc problémák, egyedi szervek regenerálása, edzés hatékonyságának felerősítése
  - Mimikri - mások mintáinak a kitisztítása, feloldása (szülői vagy más átvett minták)
  - 90%-os agykapacitás - nagyszerűbb érzékelés és információ fogadást segíti elő
  - Mágneses vonzódás - a szexuális energiák tisztítása, helyreállítása, mely feloldja a testben azt a programot, ami által újra és újra ugyanazt a férfi/női mintát vonzzuk be.

  Hangterápia

  Lélekhangoló - HANGTERÁPIA-a, “gombóc a torokban” érzés a legnyilvánvalóbb jele a feszültségnek, a ki nem mondott, meg, nem élt érzéseknek, dühnek, stressznek. Hosszú évek alatt a hang torzulásához, minőségének, színének kopásához, romlásához is vezet. Megtalálni a saját hangunkat nem pusztán az önkifejezés jele, hanem a visszatérésé is ahhoz a teli tüdőből, őszintén megélt érzésekhez, amivel a születéskor a világba érkeztünk. Saját belső újra hangolásunk hangtálakkal, hangterápiával, az éneklés technikájával, eszközeivel, önnön dallamunk megismeréséért.

  Ajánlatkérés

Access Bars, Hangterápia