Dora Gräff

magyar | english
 • Smink alkalomra

  Natúr, nappali vagy alkalmi smink variációk készítése bármilyen alkalomra. Alkalomhoz illő pillák közül szalonunkban van lehetőség választani.

  Esküvői smink

  A smink az egyik legfontosabb eleme az esküvőnek, legyen az natúr, természetes és lágy vagy drámai, a hiteles megjelenés hozzájárul, hogy a menyasszony természetéből fakadóan tündököljön a nagy napon. A mi feladatunk az, hogy kényelmesen érezd magad az elkészül sminkben. A professzionális anyagoknak és technikáknak köszönhetően pedig az elkészült smink kiállja a teljes nap próbáját, egészen az előkészületektől a vacsorán át hajnalig. Nagyobb létszám esetén sminkes és fodrász csaptunk helyszíni kiszállással készíti el a különböző smink és frizura variációkat.

  Esküvői próbasmink

  Próbasminkre előzetes konzultációt követően van lehetőség bejelentkezni. A személyes találkozás alkalmával gyakorlatban is megnézzük, hogy stílusban, színben és formában melyik sminktípus áll legközelebb karakteredhez. A próbasmink körülbelül 1,5-2 óra hosszú. Ez alatt az idő alatt maximum 2 sminkvariáció készül, igény szerint kipróbálunk különböző műszempillákat is. Segítünk abban is, hogy hogyan korrigáld sminkedet esküvőd napján, szükség esetén a megfelelő sminkes anyagok beszerzésében is. A próbasminket az esküvőt megelőző 2-4 hónapban ajánljuk elkészíteni, így igény esetén elegendő idő áll rendelkezésedre a további finomítások vagy más smink stílusok kipróbálására is.

  Külön választható szolgáltatások

  Sminkigazítás az esküvőn / Smink ráépítés
  Örömanya smink
  Koszorúslány smink
  Vőlegény smink
  Tetoválás eltüntetés
  Sebhely eltüntetés

  Foglalás

  Az esküvői smink és frizura szolgáltatások végleges foglalása foglalóval történik, melynek összege az igénybe kívánt venni szolgáltatások végösszegének 30%-a. A foglaló összegébe nem tartozik bele a smink és frizura próba, továbbá a kiszállási díj.

  Lemondási feltételek

  Amennyiben a szolgáltatások az esküvőt megelőző 4. héten belül lemondásra kerülnek, úgy a foglaló nem jár vissza, viszont ha az esküvőt megelőző 4. héten túl történik azok lemondása, úgy a foglaló maradéktalanul visszafizetésre kerül.

  Egyéni sminktanácsadás

  Személyre szabott egyéni sminktanácsadás, melynek során a résztvevő elméleti és gyakorlati technikákon keresztül sajátítja el egyéniségének, bőrtónusának, haj és szem színének megfelelő sminkek elkészítését. Megtanulhatod, hogyan válaszd ki és vidd fel ecsetekkel a legmegfelelőbb smink anyagokat, hogyan használd egyéniségedhez a legoptimálisabb színeket, illetve azt is, hogy hogyan párosítsad a színeket a hajad, a szemed színével és bőr tónusoddal.

  A sminktanácsadás nagy részét gyakorlati oktatás teszi ki, így a résztvevő lépésről-lépésre sajátítja el és gyakorolja be a számára legoptimálisabb sminkek elkészítését.

  Időpont: Az egyéni sminktanácsadás előre egyeztetett időpontban történik.
  Az egyéni sminktanácsadás ára: 39.000 Ft
  A tanácsadás tartalmazza:
  - az órákon használt jegyzetet
  - professzionális sminkes anyagok használatát

  Jelentkezés: hello@doragraffsalon.com e-mail címen

  Csoportos sminktanácsadás

  A találkozó alkalmával átbeszéljük a bőrápolás fontosságát is. Ezután következik a gyakorlat, ahol az arcelemzést követően máris elkészítjük az első sminket. Megtanuljuk az ecsetek helyes használatát, a megfelelő színek és anyagok kiválasztását, majd átnézzük a saját sminkes készleteket is. A sminktanácsadáson résztvevők saját anyaggal dolgoznak, hiszen a cél az, hogy a saját sminkes készleteket kielemezve, majd pedig azt kibővítve átfogó képet kapjanak az anyagokról, sminkelési trendekről és technikákról. Az órák folyamán lehetőség van professzionális sminkes ecseteket és termékeket is kipróbálni, továbbá tájékoztatást kapnak azok beszerzési lehetőségeiről is.

  Létszám: maximum 4 fő
  A csoportos sminktanácsadás ára: 29.000 Ft/fő
  A tanácsadás tartalmazza:
  - az órákon használt jegyzetet
  - professzionális sminkes anyagok használatát

  Jelentkezés: hello@doragraffsalon.com e-mail címen

  Professzionális sminkoktatás

  A tanfolyam lehetőséget ad a tanulóknak egy olyan szakmai alap megteremtéséhez, amely hozzásegíti őket ahhoz, hogy a későbbiekben, mint professzionális sminkesek helyt tudjanak állni a sminkelés világában. A beauty sminkektől, az esküvői, a korok és a fashion sminkeken keresztül egészen a fantázia sminkekig, illetve azok megfelelő elkészítéséhez szükséges technikákat sajátítják el a tanulók, fotózásokhoz, divatbemutatókhoz vagy magánszemélyek sminkjeinek elkészítéséhez.

  IDŐTARTAM:
  60 órás: 14x4 óra + 4 óra vizsga, hétfő és kedd vagy szombat és vasárnap délelőttönként 9.00-13.00 óráig
  120 órás: 29x4 óra + 4 óra vizsga, hétfő és kedd délelőttönként vagy szombat és vasárnap délelőttönként 9.00-13.00 óráig

  MAXIMUM LÉTSZÁM: 4 fő

  További információ a www.doragraff.com/tanfolyamok weboldalon.

  Ajánlatkérés

Smink