Dora Gräff

magyar | english
 • Frizura alkalomra

  Különleges alkalmakra kínáljuk frizura szolgáltatásainkat. Szakembereink esküvőre, vacsorára, színházba, születésnapi ünnepségre vagy céges eseményekre készítik el a kívánt megjelenést. Hullámok, egyenesítés, besütés, feltűzés, kontyok és fonatok széles palettájával várjuk az érdeklődéseket.

  Esküvői frizura

  Akár egy lágy hullámú vagy puha indákból álló virágokkal díszített frizurát keresel, itt megtalálhatod. Stílusban a természetességet és a romantika jegyeit részesítjük előnyben. Válassz a lágy hullámok, kontyok és fonatok közül, hogy tökéletes legyen a megjelenésed.

  Esküvői próba frizura

  Az esküvői próbasminkhez hasonlóan itt is 1,5 maximum 2 óra elfoglaltsággal szükséges kalkulálni. A próbafrizura elkészítése előzetes egyeztetés alapján történik.

  Egyéni frizura tanácsadás

  Egyéni hajformázási tanácsadás a hordható frizuráktól és az alkalmi feltűzésekig

  Ezen a pár órás konzultáción Oros Bogi, a Dora Graff Makeup & Beauty Szalon fodrásza tanítja meg azokat a hajformázási trükköket, amiket eddig csak a fodrászod tudott neked megcsinálni: egyenesítés, hullámosítás, feltűzés, nappali és esti frizurák, eszközhasználat és hajápolás.

  Helyszín: 1015 Budapest, Batthyány utca 49., 9/2.
  Időpont: Előzetes egyeztetés alapján
  Az egyéni frizura workshop ára: 39.000 Ft
  Jelentkezés: hello@doragraffsalon.com e-mail címen

  Csoportos frizura tanácsadás

  Csoportos workshop a hajápolásról és frizurakészítésről

  Fodrászunk Bogi, gyakorlati és elméleti tanácsokkal lát el, amivel a mindennapokban is jól kezelhető, igényes és kifogástalan frizurád lehet. Megmutatja neked, hogy mi az a hajforma és hajszín, ami a legoptimálisabban mutat rajtad. Segít a hajtípúsodnak megfelelő anyagok kiválasztásában. Az órák folyamán lehetőség van professzionális hajformázási termékeket is kipróbálni, továbbá tájékoztatást kapsz azok beszerzési lehetőségeiről is.

  Helyszín: 1015 Budapest, Batthyány utca 49., 9/2.
  Létszám: maximum 4 fő
  A csoportos frizura workshop ára: 29.000 Ft/fő
  Jelentkezés: hello@doragraffsalon.com e-mail címen

  A tanácsadás tartalmazza:
  - az órákon használt jegyzetet
  - professzionális anyagok használatát

  Jelentkezés: hello@doragraffsalon.com e-mail címen

  Ajánlatkérés

Frizura